• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
NOVOSTI
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Cattaro osvojio Prvenstvo Crne Gore za jedanaestogodišnjake
10.06.2013

Na završnom turniru Prvenstva Crne Gore za jedanaestogodišnjake ( 2002 i mlađi ) postignuti su sledeći rezultati. U prvom kolu ekipa Cattara savlada je Jadrana iz Herceg-Novog rezultatom 8-2. U drugom kolu sastale su se ekipe Jadrana i Primorca. Primorac je pobjedio rezultatom 2-13. U trećem kolu ekipa Cattara savlada je ekipu Primorca 3-2. Na osnovu ostvarenog  učinka na završnom turniru za jedanaestogodišnjake ekipa VA Cattaro osvoila je prvo mjesto i time stekla naziv PRVAKA Crne Gore u pomenutoj kategoriji za 2012/2013.

Detaljnije...
 
VA Cattaro prvak Crne Gore za 2001 i mađi
03.06.2013

Na osnovu najboljeg učinka u ligaškom dijelu takmičenja VA Cattaro stekla je pravo da  bude domaćin završnog turnira Prvenstva Crne Gore u kategoriji 2001 godište i malađi. U polufinalnoj utakmici ekipa Jadrana iz Herceg-Novog savladla je ekipu Primorca 9-2. Cattaro je u finalu pobjedio ekipu Jadrana rezultatom 7-3. Nakon završenog  turnira VA CATTARO osvojila je  prvo mijesto u ovoj kategoriji i time stekla naziv PRVAK Crne Gore za 2012/13. Drugo mjesto pripalo je ekipi Jadrana, a treće Primorcu. Najbolji igrača završnog turnira je igrač Cattara Miroslav Perković.

 

Izuzetno sam zadovoljan postignutim uspijehom. Biti prvak Crne Gore , a potom i šampion u ovoj kategoriji u izuzetno kvalitetnom takmičenju kakvo je ON, je apsolutni uspijeh cjelog Kluba. Ovim rezultatima potvrdili smo zasluženo osvojen naslova vicešampiona na proslogodišnjem nezvaničnom prvenstvu svijeta u Italiji. Svi pomenuti uspijesi nisu došli slučajno već su proizvod kontinuiranog rada i treniranja. Zahvalio bi se igračima i roditeljima koji su svojim trudom i zalaganjem postigli ovakav uspijeh. Koristim priliku da se zahvalim i ostalim Klubovima na fer i korektnoj igri - saopštio je trener Željko Vičević

 

Ekipa koja je osvojila nasolv PRVAKA Crne Gore:

Samir Spahić, Jovan Pržica, Andrija Sužnjević, Dragan Marković, Marko Mršić, Petar Gopčević, Filip Jašović, Petar Ivanović, Miroslav Perković, Božo Vuksanović, Milan Cvijović, Danilo Nikaljević, Balaša Kaluđerović, Ivan Glušica i Marko Delać. Trener Željko Vičević, pomoćni trener Ivan Bjelobrković.

 
Bronzani četrnaestogodišnjaci
27.05.2013

selekcija_14_godisnjaka_foto_640x480.jpg

Na završnom turniru Prvenstva Crne Gore za četrnaestogodišnjake čiji je domaćin bio Jadran iz Herceg Novog ekipa VA Cattaro osvoila je treće mjesto. U polufinalnoj utakmici Cattaro je izgubio od ekipe Jadrana rezultatom 10-6.

Detaljnije...
 
Intervju sa Mariom Brguljanom
27.05.2013
Razgovarali smo sa gospodinom Brguljanom, jednim od najboljih sudija Svijeta o sudiskom pozivu, stanju u crnogoskom i svijetskom vaterpolu. Svoja mišljenja i iskustva o pomenutim temama saopštio nam je u interviju.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeća > Kraj >>

Rezultati 16 - 20 of 230
Ocjenite web sajt
 

Trenutno gostiju