• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
NOVOSTI
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Saopštenje povodom KUP-a Crne Gore
30.11.2012
Nakon odigranog dvomeča u polufinalu Kupa Crne Gore ekipa VA Cattaro poražena je od ekipe Jadrana u prvom susretu u Herceg-Novom rezultatom 18-5, a u Kotoru rezultatom 9-7. Posebno u drugoj utakmici izabranici Mirka Vičevića pokazali su bolju igru nego u prvom meču. Obzirom da je trener Vičević u ovom dvomeču raspolagao sa mladim igračima od kojih je jedan i najmljađi učesnik ovog takmičenja sa svega 12 godina, mora se istaći njihova angažovanost i predanost igri, iako se radi o igračima bez iskustva u ovakvim mečevima. Ove i slične utakmice za mladi tim VA Cattaro predstavlja će korisno iskustvo. Čestitamo PVK Jadran Herceg-Novi na prolazu u finale Kupe Crne Gore, kao i na fer i koretnoj igri
 
Saopštenje
25.10.2012
VA Cattaro priprema se za početak utakmica u Kupu Crne Gore koje ce se održati krajem novembra mjeseca. Ekipa je pojačana dolaskom Dončića, Miloševića i Sjerkovića. Intezivno se radi sa mlađim kategorijama. U skaladu sa našim opredjeljenjem da posebnu pažnju posvetimo mlađima kategorijama  funkcioniše i škola vaterpola za šestogodišnjake, a kuriozitet predstavlja činjenica da tu školu pohađa i polaznik koji ima četri godine i šest mjeseci, pa se ni Cattaro a ni vaterpolo u Crnoj Gori ne moraju brinuti budućnost.
Detaljnije...
 
Završen turnir " Mladi Galeb"
12.10.2012
Na turniru "Mladi Galeb" koji je održan od 05 do 07. oktobra. 2012 godine u Makarskoj VA Cattaro zauzela je sedmo mjesto u veoma jakoj konkurenciji pobjedom nad ekipom "Jug Croatia osiguranje" - Dubrovnik. Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Cattara Nebojša Vušković (2000 godište).
Detaljnije...
 
Turnir "Mladi Galeb"
05.10.2012

Vaterpolo akedemija Cattaro će od 05 do 07. oktobra. 2012 godine u Makarskoj učestvovati na Međunarodnom vaterpolo turniru "Mladi galeb" i jedini je crnogorski klub koji će nastupati na pomenutom turniru u konkurenciji najačih klubova iz regiona.

Cattaro će danas u 16 časova odmijeriti snage sa ekipom VK "Jadran" (Split) a potom u u 21 čas igrati sa ekipom" Galeba" (MR). Nakon utakmicama u grupnoj fazi ulijediće eliminaciona faza takmičenja. Na turnir će nastupiti djeca 1999 godište i mlađi, a ovo će ujedno biti i provijera spremnosti ekipe obzirom da  se radi o kvalitetnoj konkurenciji.  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeća > Kraj >>

Rezultati 41 - 45 of 230
Ocjenite web sajt
 

Trenutno gostiju